Goedkoopste inboedelverzekering eenvoudig vergelijken

Inboedelverzekering afsluiten – Dekkingen vergeleken

De meeste huishoudens hebben een inboedelverzekering. Dit is maar goed ook. Wat is nu eigenlijk een inboedelverzekering. Dit is de boedel van een huishouden. Hiermee bedoelen wij eigenlijk: een tv, meubels, kleding boeken etc etc. Naast deze is ook alles wat niet nagelvast zit aan het huis verzekerd. Ook bij een inboedelverzekering bestaan er verschillende soorten dekkingen. U moet dan denken aan bijvoorbeeld: een uitgebreide dekking, extra uitgebreide dekking en meest uitgebreide dekking. Door onze unieke samenwerking met verzekeraars kunnen wij u altijd de goedkoopste inboedelverzekering aanbieden.

Uitgebreide dekking.

Onder een uitgebreide dekking vallen de volgende omschreven gebeurtenissen, schade door: brand, waterschade,ontploffing,blikseminslag, diefstal, vandalisme,aanrijding aanvaring,rellen, waterschade door een breuk aquarium, waterschade door een lekkend waterbed, omvallen van bomen, kranen of heistellingen, breuk van spiegels, beroving afpersing met geweld. Uiteraard kunnen er per verzekeraar verschillen ontstaan qua dekkingen. U dient hier altijd goed op te letten.

Uw inboedel verzekeren vanaf slechts € 1,- p/m
Direct berekenen en afsluiten binnen 3 minuten

Extra uitgebreide dekking

Naast de hierboven omschreven voorvallen zijn ook schades verzekerd door bijvoorbeeld: schroei, zeng, smelt, schade ontstaan neerslag die via de openbare weg of begane grond binnenkomt. Schade aan uw koelkast of vriezer vanwege het uitvallen van de stroom. Eventueel hak en breekwerk dat uitgevoerd moet worden om een defect in een waterleiding op te sporen. En als laatste valt diefstal op poging van tuinmeubilair of tuingereedschappen dat zich in de tuin of op het balkon bevind.

De meest uitgebreide dekking

Via deze variant bent u eigenlijk verzekerd tegen alle onheilen. Dat wil zeggen dat alleen uitzonderingen niet verzekerd zijn. U moet deze uitzonderingen altijd goed doornemen. Een veel voorkomende uitsluiting is schade veroorzaakt is door huisdieren.

Vaak zijn onder de inboedelverzekering