goede reisverzekering backpacken

Vandaag gaan we het in mijn blog hebben over een leuk onderwerp namelijk de vakantie. Vaak kijken de meeste er lang naar uit. De dag dat men weer op vakantie mag. De een blijft in Nederland en de ander gaat misschien wel 7000 kilometer ver weg op vakantie. Maar laten we voorop stellen dat iedereen uitkijkt naar zijn of haar vakantie.

Iedereen is in rep en roer. De een moet een paar uur in de auto zitten om op vakantie te zijn. De andere moet heel vroeg op Schiphol zijn om de vlucht naar zijn vakantiebestemming te halen. Uit cijfers blijkt dat 73% van de Nederlanders een reisverzekering afsluit voor de vakantie. Helaas blijkt uit cijfers dat 81% van de Nederlanders dit pas 24 uur van te voren regelt. Kortom de daadwerkelijk polis stukken komen vaak te laat bij de klant binnen tenzij deze per email verstuurd worden.

Voor de reisverzekering kunt u kiezen voor een doorlopende reisverzekering of voor eenmalige reisverzekering. Qua dekkingen maakt dat niet uit want u kunt altijd dezelfde dekkingen afsluiten. Een hele belangrijke aanvulling is wel de annuleringsdekking. Als u gebruik wilt maken van deze dekking dan dient u dit wel te regelen binnen 7 dagen na het afsluiten van de verzekering. Doet u dit niet dan is het helaas bij de meeste verzekeraars niet mogelijk om te kiezen voor de annuleringsdekking. Komt u er niet uit neem dan contact op met onze collega’s om de kwestie door te nemen.