beste reisverzekering wereldreis

Vele dromen er al jaren van. Sommige doen het en bij sommige blijft het bij dromen. Een wereldreis maken. Waar zou u allemaal naar toe willen en met land zou u willen eindigen. Persoonlijk zou ik het wel weten. Ik zou beginnen in Amerika en dan afzakken naar beneden: Mexico, Guatemala , Costa Rico , Panama , Colombia, Ecuador, Peru , Chili en dan eindigen in Argentinië. Nu weet ik wel dat je voor zo’n reis ook wel de staatsloterij moet winnen maar toch. Als er dromen zijn dan maar gelijk een goede :):):).

Voor de gelukkige onder ons die wel zo’n wereldreis kunnen gaan maken is het de vraag of het verstandig is om hier een verzekering voor af te sluiten. Aangezien er een hoop onderweg kan gebeuren is het wel raadzaam om hier zeker een verzekering voor af te gaan sluiten. De dekkingen kunnen heel verschillend zijn. Eigenlijk verschilt er niet zo heel veel mee als met een “ normale ” reisverzekering. Waar u eigenlijk heel goed rekening mee moet houden is met de maximale reisduur. Bij de meeste verzekeraars is de maximale aaneengesloten reisduur 45 dagen of 2 maanden. Rondt u de wereldreis af binnen deze tijd. Dan is er niet heel veel aan de hand.

Gaat de reis toch echt langer duren. Dan is het raadzaam of de verzekeraar te informeren dat u langer dan de toegestane tijd op reis bent en of u hier ook toestemming voor heeft om dit te mogen doen.

Wilt u geen normale reisverzekering afsluiten en kiezen voor een op maat gemaakt product. Wij van dfs.nl kunnen u hierbij helpen. Op dit moment werken wij samen met een aantal verzekeraars die een verzekering aanbieden voor een wereldreis. Zo kunnen wij u een op maat gemaakt product aanbieden.

Daar dit zo’n specifiek product is bieden wij deze niet online aan. Ik raad u daarom aan contact op te nemen met mijn collega’s van het serviceteam. Deze zullen u verder helpen met het vinden van de geschikte aanbieder. Maak uw wensen kenbaar en zij zorgen ervoor dat u het beste product krijgt tegen de laagste premie.

Ik moet helaas verder het blog afmaken dus dromen over een eventuele wereldreis die zijn op dit moment voor mij even voorbij.

Groeten en tot de volgende blog,

Marieke