Inboedelverzekering student

Inboedelverzekering student. Veel studenten die op kamers gaan vragen zich af of ze een inboedelverzekering af moeten sluiten. In dit artikel proberen we deze studenten te helpen.

Inboedelverzekering Student

Een inboedelverzekering dekt de spullen in je huis, die verloren gaan of schade krijgen als gevolg van bijvoorbeeld diefstal, waterschade of brand. De vraag of een inboedelverzekering dus raadzaam is hangt sterk af van de dagwaarde van de bezittingen die je op je kamer hebt staan.

Inboedelverzekering student vergelijken

Vaak heeft de inboedelverzekering voor studenten een lagere premie dan een reguliere inboedelverzekering. Dit komt omdat over het algemeen de waarde van de bezittingen op een studentenkamer minder is dan die in een heel huis. De vraag die u zich dus moet stellen is of u het risico dat uw spullen verloren gaan als gevolg van diefstal, brand of waterschade wilt nemen. Of dat u liever een (lage) premie betaald en gedekt bent tegen deze schade. Op onze website kunt u verschillende inboedelverzekeringen met elkaar vergelijken en afsluiten. Op deze manier verzekert u zichzelf van een inboedelverzekering student tegen de laagst mogelijke premie.